Pippuri&Suola syntynyt 25.8.2023 2u + 3n

Ella (Xtravaschnauza Tricky) on astutettu Aamoksella (Mihan Mini-Fokus) pennut syntyivät aamuyöstä 25.8.2023. Emä ja pennut voivat hyvin.


Yhdistelmän sukutaulu löytyy TÄÄLTÄ


Ellalle nämä ovat kolmannet ja viimeiset pennut, aikaisemmissa pentueissa on syntynyt kivaluonteisia ja rodunomaisia pentuja. Ella on kattavasti terveystututkittu ja näyttelyissäkin menestynyt nartti. Aamos on myös terveystutkittu ja muutamassa näyttelyssä käynyt karkeakarvainen ja monenmoista harrastava nuori uros, jolle nämä ovat ihan ensimäiset jälkeläiset. Toiveissa karkeakarvaisia aktiivisia pentuja joiden kanssa voi harrastaa mitä vain.


Isän terveystulokset:

Geenitestit N/N (MC, MAC, PRA, CMT, SCD, PMDS)

Luustokuvattu: LTV2 (symmetrinen), VA1, lonkat C/C, Kyynärät 0/0

Sappihapot 6,9 (rasitus), silmät ok


Emän terveystulokset:

Geenitestit N/N (MC, MAC, PRA, CMT, SCD, PMDS)

Luustokuvattu: LTV0, SP0, VA0, lonkat A/A, Kyynärät 0/0

Polvet 0/0, Sydänkuuntelu OK

luonnetestattu

Sappihapot 8,5 (paasto) 17,6 (rasitus)

silmät ok


Mikäli yhdistelmä kiinnostaa ota yhteyttä mielellään sähköpostitse niin päästään keskustelemaan lisää toiveista puolin ja toisin.


Etsin narttupennulle sijoituskotia mielellään 150km säteellä Nurmijärjeltä.


Omaa kotia etsii vielä 1 narttu pentu.

Pentusuunnitelmia vuodelle 2023

Lily (Dayway's Jackpot) on astutettu Brunolla (Backout's Jar Of Friendship) ja viikon 42/2023 loppupuolella selviää oliko treffit onnistuneet. Kyseessä on väriristeytyspentue valkoinen&musta josta tuloksena voi syntyä mustia ja valkoisia isän väriristeytystaustan vuoksi. Molemmat vanhemmat ovat kattavasti terveystutkittuja ja karkeakarvaisia.

Iris (Dayway's Iris West) on aloittanut juoksut viikolla 39/2023  ja jos astutus onnistuu lisään tänne tietoa yhdistelmästä.